Новоспечена мама Алла Пугачова назвала свого сина на честь відомого казкового персонажа Гаррі Поттера. Про це Пугачова розповіла в інтерв'ю виданню «7 дней».

Примадонна зазначила, що коли вона познайомилася з чоловіком Максимом Галкіним, він був дуже схожий на маленького чаклуна. Тому з ім'ям для сина зіркове подружжя визначився відразу.

«Перша асоціація була Гаррі Поттер. Тому що Максим, коли я з ним познайомилася, був дуже схожий на Гаррі Поттера. Коли син з'явився, то вже тим більше було ясно, що це Гаррі, Гаррік, Гаррі Галкін! А звучить як гарно! Але коли ми будемо його хрестити, звичайно, у нього буде православне ім'я Ігор, я так думаю. І потім, знаєте, ось скільки у мене було Гарріков знайомих по життю, а я живу давно, це були до біса чарівні люди всі! І у Лізи теж буде татове прізвище», - поділилася Пугачова.

Нагадаємо, примадонна російський естради Алла Пугачова і її чоловік Максим Галкін стали батьками двійнят - хлопчика і дівчинки, які з'явилися на світ 18 вересня від сурогатної матері. Дівчинку назвали Лізою, а хлопчика - Гаррі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3739