Укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, включаючи всеохоплюючу зону вільної торгівлі, також сприятиме активізації співпраці з країнами Митного союзу. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив у Калузі, в рамках дводенного робочого візиту в Російську Федерацію, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Підписання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС не повинно бути перешкодою для співпраці з Митним союзом, а навпаки, воно повинно активізувати нашу співпрацю», - сказав Азаров.

У свою чергу губернатор Калузької області Анатолій Артамонов зазначив, що інвестиційний розвиток Калузької області орієнтований на європейські стандарти і технології.

«Нас критикують, що ми збираємося приєднуватися до європейських стандартів і технічних регламентів. Сьогодні ми відвідали високотехнологічне підприємство. Ось саме до таких регламентів, які дозволять створювати такі підприємства, ми збираємося приєднуватися», - підсумував Азаров.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що Україна може приєднатися в середньому до 70 угод, які діють у Митному союзі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

176