У Києві судитимуть міліціонера, який насмерть збив людину на мосту ім.Патона

Прокуратура Дніпровського району Києва направила до суду обвинувальний висновок щодо екс-офіцера міліції, з вини якого у ДТП на мосту ім.Патона загинула людина.

За інформацією прес-служби наглядового відомства, вранці 9 серпня на мосту водій «Фольксваген Кадді», не впоравшись з керуванням, виїхав на реверсну смугу, зіткнувся з огорожею та у непритомному стані випав з машини на проїжджу частину.

Між тим дві людини, які їхали на іншому автомобілі і стали свідками аварії, зупинилися для надання допомоги потерпілому.

У цей момент у «Фольксваген Кадді», який стояв на реверсній смузі руху, а також у людей, що перебували поряд з ним, врізався «Фольксваген Бора», за кермом якого був міліціонер.

Внаслідок удару «Кадді» відкинуло на 38-річного чоловіка, який у цей час надавав допомогу потерпілому власнику цього автомобіля, і смертельно травмувало його.

Офіцера міліції судитимуть за вчинення кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України - порушення П равил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини. Винуватцеві ДТП загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Під час досудового розслідування міліціонера звільнили з лав МВС України та позбавили спеціального звання майор міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

123