Екс-наставник збірної України з футболу Йожеф Сабо радий, що головний тренер національної команди Михайло Фоменко виправдав його очікування.

«Озираючись назад, важко переоцінити внесок Фоменк а у підсумковий результат збірної, адже ще відносно недавно наші шанси у відбірковому турнірі чемпіонату світу-2014 здавалися примарними. І це у черговий раз підкреслює, що потрібно вірити у вітчизняних тренерів. Адже ще коли тільки почали вибирати наставника для збірної, називаючи прізвища то Ерікссона, то Реднаппа, я відразу сказав, що не варто дивитися по боках, а звернути увагу на досвідченого Фоменка, який зможе дати результат. Я знав його як футболіста і тренера і можу сказати, що його успіх не випадковий. Даю голову на відсіч, що признач федерація іноземного фахівця, збірна не піднялася би вище четвертого місця», - цитує Сабо «Спорт-експрес в Україні».

Нагадаємо, перед останнім туром відбору 15 жовтня Англія йде на першому місці у групі з 19 очками, Україна набрала 18 очок, у Чорногорії - 15 очок, у Польщі - 13.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

437