Прем'єр-міністр Микола Азаров відбув до Калуги (Росія) з дводенним візитом для участі у засіданні міжурядового комітету з економічного співробітництва. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

У понеділок Азаров ознайомиться з роботою заводу «ПСМА рус», після чого поспілкується з представниками обласних державних адміністрацій України та членами української бізнес-делегації.

Увечері прем'єр-міністр візьме участь у прийомі від імені уряду Калузької області для членів української делегації.

15 жовтня вранці Азаров огляне будівельний майданчик житлового комплексу «Комфорт-парк», після чого візьме участь у богослужінні у Свято-Троїцькому кафедральному соборі Калуги.

У вівторок вдень відбудеться зустріч Азарова з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим у форматі тет-а-тет.

Глави урядів проведуть десяте засідання Комітету з питань економічного співробітництва Російсько-Української міждержавної комісії, за результатами якого буде підписано підсумковий протокол. Буде підписана і Дорожня карта щодо реалізації чотирирічної Програми українсько-російського співробітництва в галузі дослідження і використання космічного простору в мирних цілях.

Сторони також підпишуть Меморандум про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України та Федеральним космічним агентством (РФ) про співпрацю у використанні національних космічних засобів дистанційного зондування Землі цивільного призначення.

Заплановане підписання Плану дій щодо інвестиційного, фінансового та галузевого співробітництва України і РФ, Угоди між Кабінетом Міністрів України і урядом РФ про реалізацію та заходи державної підтримки відновлення серійного виробництва літаків сімейства Ан-124 з двигунами Д-18Т та їхніми модифікаціями.

Передбачений спільний підхід глав урядів до представників ЗМІ.

У вівторок ввечері Азаров повернеться до Києва .

Як повідомлялося, цу Калузі на рівні урядів України і Росії обговорюватиметься цілий спектр питань двостороннього співробітництва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

778