У Рівненській області 57-річний житель Березнівського району припаркував свій автомобіль біля магазину, залишивши ключі у замку передніх дверцят . Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС України, поки власник авто йшов до магазину, 23-річний житель сусіднього села, проходячи повз, відкрив авто і поїхав у невідомому напрямку.

Після отримання повідомлення було негайно введено оперативний план «Перехоплення».

Міліціонери встановили викрадений автомобіль і негайно подали водієві сигнал про зупинку. Однак зловмисник його проігнорував.


 
«Правоохоронці переслідували авто кілька кілометрів. Тоді працівники Березнівського райвідділу міліції прийняли рішення про перекриття дороги шляхом блокування проїжджої частини патрульним автомобілем. Однак зловмисник не знизив швидкість і навіть після зіткнення продовжував рух. Щоб припинити злочинні дії зловмисника, співробітник ДАІ зробив один постріл по шинах автомобіля», - зазначається у повідомленні.

Після цього працівники міліції змогли затримати порушника та доставити у райвідділ. Під час спілкування з міліціонерами хлопець зізнався, що в цей день вживав алкоголь.

Наразі триває досудове розслідування події.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

403