Уряд готовий оприлюднити всі угоди, які діють в рамках Митного союзу, до яких може приєднатися Україна, відразу ж після завершення відповідного аналізу цих угод на рівні експертів. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час спілкування у соціальній мережі Фейсбук, повідомляє урядовий портал.

«Як тільки аналіз угоди закінчиться, ті документи, щодо яких буде прийняте позитивне рішення, обов'язково будуть опубліковані для того, щоб всі промисловці могли з ними ознайомитися», - заявив Азаров.

При цьому він звернув увагу користувачів Фейсбука, що з цими документами можна ознайомитися на сайті Євразійської комісії: «І зараз всі діючі документи розміщені на сайті Євразійської комісії, і ті, у кого є інтерес, можуть ознайомитися зі змістом цих документів. Ви також можете написати запит на Кабінет Міністрів, і ми можемо Вам вислати копію документа, що цікавить Вас».

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що Україна готова приєднатися до окремих положень Митного союзу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200