У Калузі на рівні урядів України і Росії буде обговорюватися цілий спектр питань двостороннього співробітництва, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров, спілкуючись з користувачами соцмережі Facebook.

«У понеділок та вівторок запланована робоча поїздка в Росію для зустрічі з російським керівництвом і проведення Міжурядового комітету з економічного співробітництва. Підготовлений досить об'ємний матеріал, включаючи проекти угод, які нам належить підписати. Таким чином, у нас буде ще одна можливість обговорити всі ці питання на рівні урядів», - написав Азаров.

Прем'єр вважає, що головним завданням на даний момент є збереження рівня торговельно-економічних зв'язків з країнами Митного союзу. «Ми повинні розуміти, що це і робочі місця, і зарплата, і доходи в бюджет», - сказав він.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що приєднання України до Зони вільної торгівлі з ЄС хоч і несе ризики для економіки України, але вигідне для нашої держави.

Азаров і його російський колега Дмитро Медведєв проведуть 15 жовтня в Калузі 10-е засідання Комітету з питань економічного співробітництва російсько-української міждержавної комісії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

243