Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 4 по 11 жовтня.

«У тих політиків, які сподіваються протиставити Україну і Росію, нічого не вийде - це неможливо. Чим раніше ми знайдемо спільну мову і перекреслимо суперечності, тим менших втрат зазнають наші країни», - прем'єр-міністр Микола Азаров про політиків, які намагаються протиставити Україну Росії.

«Я б попросила тих, хто має можливість і бажання давати такі прості поради, для початку виграти президентські вибори, потім взяти ручку в руках президента», - міністр юстиції Олена Лукаш про те, що питання звільнення Юлії Тимошенко неможливо вирішити одним указом Президента.

«Україна - в чужому бенкеті похмілля», - регіонал Вадим Колесніченко про дії Євросоюзу і МС щодо залучення України на свій бік.

«Півроку тиснули на Україну і «розстрілювали» Україну з усієї зброї, яка була в арсеналі Російської Федерації, починаючи з економічних санкцій і закінчуючи політичним тиском. Зрозуміли, що ми встояли. І зараз вони замість батога вийняли пряник», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про ставлення Росії до України за останні півроку.

«Хочеться виконати цей акорд у мажорі, а не мінорі», - глава ЦВК Михайло Охендовський про те, що для нинішнього складу комісії вибори в п'яти проблемних округах будуть останніми.

«Господарі вольєрів можуть без всякого контролю влаштовувати царські полювання в будь-який час», - нардеп Ірина Сех щодо законопроекту про мисливське господарство та полювання.

«Робота полягає не тільки в гигиканні, топтанні і хлопанні, а й ще у відповідному обговоренні», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, як повинен працювати парламент.

«При такій ціні на газ ми скорочували і будемо скорочувати (споживання імпорту газу), а в перспективі, і це не порожні слова, Україна взагалі відмовиться від закупівель газу за такою ціною», - прем'єр-міністр Микола Азаров про високу ціну на російський газ.

«Якщо допустити прогалини, то багато злочинних авторитетів будуть лікуватися, наприклад, у «Шаріте», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про закон, який дозволятиме відправляти засуджених на лікування за кордон.

«Те, що подається від імені КПУ у ЦВК, є на молодіжному сленгу спамом», - міністр юстиції Олена Лукаш про намір КПУ провести референдум про вступ України до МС.

«99,9%, що цю угоду у Вільнюсі буде підписано, тому у мене немає на сьогоднішній день ніяких підстав, щоб сумніватися в такій події», - колишній президент України Леонід Кучма упевнений у підписанні угоди з ЄС.

«Хтось побачив, що за умови його прийняття в тому вигляді, в якому він є, у нас в парламенті можна вибрати, наприклад, Чикатила», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про законопроект щодо вдосконалення виборчого законодавства.

«Земля крутиться не навколо Юлії Тимошенко, вона крутиться навколо своєї осі», - регіонал Володимир Олійник про те, що підписання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС відбудеться і без вирішення «питання Тимошенко».

«Це провокація, смердюча, примітивна політична провокація. Це, безумовно, позначиться і на звинуваченнях у нацфашизмі, нацизмі», - регіонал Ярослав Сухий про фракцію «Свобода», яка розвісила в сесійній залі ВР свою символіку.

«Ось ми зараз у землянці, і хочемо побудувати будинок. Ми його неодмінно збудуємо, і ніякий Глазьєв зі своїми прогнозами нам не завадить», - перший президент незалежної України Леонід Кравчук про те, що Росія не завадить євроінтеграції України.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

717