У Львові другу добу тривають пошуки хлопчика, який у пав у каналізаційний колодязь.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора міського комунального підприємства «Львівводоканал» Валентина Вольського , сьогодні рятувальники будуть проходити колектор повторно.

За його словами, рятувальники працювали всю ніч.

«Пошуки тривають. Працює аварійна рятувальна водолазна служба. Зараз проходимо очисні споруди. Будемо повертатися на Левандівку і проходити по колектору на вул.Широкій до очисних споруд», - сказав Вольський.

Як повідомляв ForUm, хлопчик упав у каналізаційний колектор на вул. Широка, 86-88, учора об 11:24.

За інформацією «УНІАН», дитина гуляла з бабусею, яка тримала за руку дівчинку, а хлопчик відбіг і наступив на кришку каналізаційного колектора, яка перекинулася. Випадковим свідком став чоловік, який кинувся рятувати дитину, але не зміг. Його дістали рятувальники, чоловік перебував у шоковому стані від побаченого, а бабуся від хвилювання нічого не могла пояснити.

За оцінками фахівців, врятувати хлопчика шансів мало, оскільки колодязь, у який він впав, має сильну течію, що зносить навіть дорослих чоловіків-рятувальників. Крім того, цей відрізок - не просто колектор, а це фекальний коллектор, і людина без спецзасобів не витримує тривалого перебування у ньому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

282