Головний тренер національної команди України з футболу Михайло Фоменко закликав уболівальників не створювати провокації у ході матчу відбіркового турніру ЧС-2014 проти збірної Польщі, який відбудеться сьогодні у Харкові.

«У Харкові ми розраховуємо на вашу підтримку, адже саме ви, наш дванадцятий гравець, допомагали футболістам на полі отримувати важливі перемоги. У світлі недавніх рішень ФІФА ми, тренери і футболісти, звертаємося до вас з проханням у болівати відповідально, уникаючи провокацій і дій, заборонених регламентними нормами проведення змагань. Всі ми розуміємо, що найменше повторне порушення може перекреслити наші спільні прагнення та досягнення», - сказав Фоменко.

Він підкреслив, що гра проти збірної Польщі є ключовою у боротьбі за путівку на чемпіонат світу. «Ви знаєте, як непросто складалася турнірна доля збірної України у цьому відбірковому циклі і як крупиця за крупицею наша команда боролася за позицію наверху турнірної таблиці», - зазначив тренер.

Фоменко також заявив, що кожен матч національна команда грає за свою країну і за своїх уболівальників. «У кожному матчі ми відчуваємо вашу підтримку, яка примножує наші сили у досягненні успіху. Будьмо разом у цей важливий для українського футболу момент і об'єднай мо наші зусилля заради здійснення спільної мрії», - закликав головний тренер збірної.

Нагадаємо, за версією авторитетної букмекерської контори William Hill, національна збірна України є фаворитом у відбірковому матчі ЧС-2014 проти команди Польщі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1159