Із фракції «Батьківщина» виключені народні депутати Андрій Павелко і Леонід Сергієнко. Про це, як передає кореспондент ForUm 'у, у ложі преси повідомив депутат цієї фракції Арсен Аваков.

«Сьогодні фракцією було прийняте рішення. Ми проголосували за виключення наших колег Павелка і Сергієнка », - сказав він.

Він пояснив, що Сергієнко виключений за «100% колобораціонізму, коли він відверто протягом вчорашнього дня голосував за списком, який йому підготувала більшість, мотивуючи це особистими інтересами», - зазначив він.

Що стосується Павелка, то, за словами Авакова, «конфлікт має більш складну конструкцію. Хтось скаже, що це сімейний підряд - вони з Сергієнком родичі, але є переважна більшість, яка відчуває, що це – не член нашої команди».

Відповідаючи на запитання ForUm'у, чи є виключення Павелка результатом його відкритого листа до Арсенія Яценюка щодо знищення команди «Фронту Змін» і його бажання створити нову політсилу із «фронтовиків», Аваков сказав: «Павелко виключений без подібних формулювань «через те, що..." На прес-конференції про реструктуризацію «Фронту Змін» і приєднання його до «Батьківщини» був і інший наш депутат Володимир Получанинов, але до нього як до члена партії немає питань», - підкреслив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

258