Верховна Рада України наполегливо працює над виконанням критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це сказав Президент України Віктор Янукович у ході зустрічі з федеральним міністром закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина Гідо Вестервелле, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Радий можливості знову з Вами зустрітися і обмінятися думками щодо поточного стану ключових напрямів розвитку українсько-німецьких відносин, а також питань європейської інтеграції», - сказав Янукович.

Він відзначив велику роботу, яка проводиться парламентом щодо підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Вестервелле, у свою чергу, сказав: «Хочу запевнити Вас, що федеральний уряд працює над тим, щоб усунути перешкоди на шляху до саміту у Вільнюсі».

Нагадаємо, підписання Угоди про асоціацію України з ЄС та створення зони вільної торгівлі вийшло на фінішну пряму. 18 вересня уряд України затвердив проект документа, який планується підписати у листопаді на вільнюському саміті «Східного партнерства».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147