У політиків, які намагаються протиставити Україну Росії, нічого не вийде. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров у четвер на зустрічі з іноземними журналістами, повідомляє прес-служба уряду.

«У тих політиків, які сподіваються протиставити Україну і Росію, нічого не вийде – це неможливо. Чим раніше ми знайдемо спільну мову і перекреслимо суперечності, тим менш их втрат зазнають наші країни», - сказав глава уряду.

Також він зазначив, що підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом на Вільнюському саміті в листопаді вигідне обом сторонам.

«Ми маємо значний потенціал, і поєднання його з європейським дозволить суттєво посилити його. Не тільки нам потрібна Європа, але й ми потрібні Європейському Союзу. У нас взаємний інтерес, і тому той історичний шанс, який випадає і Європейському Союзу, і Україні , у Вільнюсі 28 листопада необхідно використовувати», - підкреслив Азаров.

Нагадаємо, підписання Угоди про асоціацію України з ЄС та створення зони вільної торгівлі вийшло на фінішну пряму. 18 вересня уряд України затвердив проект документа, який планується підписати у листопаді на вільнюському саміті «Східного партнерства».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202