Команда боксера-суперважкоатлета Олександра Повєткіна не подаватиме апеляцію на роботу пуерторіканського рефері Луїса Пабона, який обслуговував бій росіянина з українцем Володимиром Кличком. Про це заявив організатор поєдинку, глава промоутерської компанії «Світ боксу» Андрій Рябинський, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

«Так, дії рефері були нижче середнього, - зазначив Рябинський. - І це м'яко сказано. Але ми не будемо подавати апеляцію. Зараз це буде виглядати неправильно. Бій відбувся. У ньому Володя виявився сильнішим. Ми це з Сашею обговорювали. Апеляції зараз будуть виглядати як махання кулаками після бійки».

Нагадаємо, Володимир Кличко переміг Олександра Повєткіна за очками, захистивши титули чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської організації (IBO). Рахунок на суддівських записках склав 119-104, 119-104, 119-104 на користь українця.

Вчора Дмитро Іванов, який представляє інтереси Повєткіна, заявив, що команда росіянина направить провідним боксерським організаціям протест з приводу суддівства бою.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

190