Шевченківський районний суд Львова засудив до семи років позбавлення волі колишнього начальника сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міськвідділу, який протягом майже двох років отримав від наркозалежних хабарів на загальну суму понад 130 тисяч гривень.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, за цю винагороду правоохоронець покривав їхню діяльність, пов'язану з обігом наркотичних засобів.

Крім цього, колишній міліціонер засуджений за перевищення влади і службових повноважень, що супроводжувалося насильством і застосуванням зброї; зловживання владою і службовим становищем; службове підроблення і незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів.

Також суд застосував до засудженого покарання у вигляді штрафу, конфіскації майна і позбавлення права займати посади в правоохоронних органах. Цим же вироком його позбавлено спеціального звання.

У даному кримінальному провадженні до відповідальності притягнутий ще один колишній міліціонер за зберігання без мети збуту наркотичних засобів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197