У Тернопільській області госпіталізовано чоловіка, який вистрелив собі в скроню з пневматичного пістолету, повідомили у секторі громадських зв'язків обласного управління міліції.

39-річного жителя Кременця вчора госпіталізували в травматичне відділення районної лікарні з пораненням скроневої ділянки голови в стані алкогольного сп'яніння.
За попередніми даними, чоловік намагався покінчити життя самогубством. Зі слів рідних, причиною такого кроку стало надмірне вживання спиртного, передає «УНІАН».

Згідно з попередньою інформацією, чоловік прийшов додому напідпитку і затіяв сварку з матір'ю, оскільки та відмовилася дати йому спиртне. Тоді він приставив до скроні пневматичний пістолет, вимагаючи алкоголь. Однак почувши категоричне «ні», чоловік натиснув на курок.

Зараз правоохоронці встановлюють, звідки у потерпілого взялася зброя. Версію родичів, що пістолет чоловік знайшов, зараз перевіряють.
Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180