У Києві заарештували трьох шахраїв, які організували масштабну аферу з елітною нерухомістю.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва, члени злочинної групи використовували підроблені документи і через підставних осіб реалізовували елітну столичну нерухомість.

«Першу угоду троє зловмисників провернули ще в 2012 році. Називаючись агентами з нерухомості, аферисти знайшли громадянина, який бажає придбати нежитлові приміщення у центрі столиці. Шахраї підробили документи про право власності на три об'єкта нерухомості по вул.Хрещатик та Червоноармійської і в подальшому продали їх громадянину на 57 млн гривень», - сказано у повідомленні.

Згодом за аналогічною схемою зловмисники намагалися реалізувати майже за 7 млн. доларів інші приміщення у центрі столиці, які насправді належали приватній компанії. Однак угоди вдалося запобігти, а її організаторів встановити і затримати. Зараз трьом фігурантам злочинної схеми повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України - шахрайство в особливо великих розмірах. Судом, за клопотанням слідчого, підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

137