Колишній капітан міліції Врадіївки (Миколаївська область) Євген Дрижак приховував злочини, а лейтенант Дмитро Поліщук торгував мисливською зброєю.

Про це стало відомо під час судового засідання у справі «врадіївських ґвалтівників», яке проходить у Миколаєві, повідомляє «Укрінформ».

«Будучи працівником міліції, Дрижак з метою приховування злочинів зберігав у себе вдома наркотики, а також документи та заяви від постраждалих людей і не давав їм хід. Поліщук - незаконно торгував зброєю і підробляв документи на її зберігання», - йдеться в обвинувальному висновку.

Зокрема, за даними прокуратури, вдома у Дрижака виявлені заяви мешканців про крадіжки, бійки і нанесення тяжких тілесних ушкоджень, яким не був даний хід.

Поліщук же, будучи інспектором дозвільної служби, під час перевірки умов зберігання зброї у населення купував її за низькою ціною, а потім продавав, але вже дорожче. При цьому він за винагороду підробляв документи на зберігання мисливської зброї.

Нагадаємо, 8 жовтня Первомайський районний суд розпочав розгляд по суті справи про побиття та зґвалтування міліціонерами 29-річної продавщиці з Врадіївки Ірини Крашкової.

Поліщуку і Дрижаку інкримінується скоєння зґвалтування, розбійного нападу, а також низки службових злочинів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

110