Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров привітали юристів з професійним святом.

«Велика честь і відповідальність бути юристом. Саме від вас залежить забезпечення прав і свобод кожного громадянина, розвиток України як європейської держави, в якій панують верховенство права і справедливість», - йдеться у привітанні Януковича, розміщеному на сайті Президента.

Глава держави переконаний, що служіння закону і надалі залишатиметься життєвим кредо усіх правників нашої країни, а знання, досвід, високі моральні якості стануть запорукою надійного захисту інтересів наших співвітчизників.

У свою чергу Азаров підкреслив, що покликання юристів - самовіддано захищати права і свободи громадян, забезпечувати право кожного на отримання незалежної та неупередженої правової допомоги.

«Ваш професіоналізм, високі моральні якості, людяність, порядність і почуття відповідальності за свою діяльність сприятимуть підвищенню престижності цієї професії та рівня довіри громадян, розвитку громадянського суспільства», - цитує слова прем'єра урядовий портал.

Азаров побажав юристам успіхів у благородній справі служіння народу України, дотримання букви закону, мудрості і подальших професійних досягнень на благо країни.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167