Примадонна російської естради Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін стали батьками двійнят - хлопчика і дівчинки, які з'явилися на світ 18 вересня від сурогатної матері. Дівчинку назвали Лізою, а хлопчика - Гаррі.

«Я на сьомому небі від щастя... Вже давно діти народилися, 18 вересня, і для нас був важливий спокій дітей - чим довше це зберігається в таємниці, тим спокійніше. Ще не оформили свідоцтво про народження, поки не забрали дітей з клініки, хотілося , щоб було все тихо і спокійно», - розповів Галкін.


Він додав, що імена для близнюків, які запропонувала Алла Борисівна, йому дуже сподобалися, крім того, вони співзвучні з по батькові Максимович / Максимівна і його прізвищем Галкін. При цьому хлопчик схожий на нього, а дівчинка на маму.
 

«Я взагалі люблю дітей, я люблю спілкуватися з дітьми, я люблю їм приділяти увагу, я із задоволенням граю і з племінниками, і з донькою Христини Клавою», - поділився артист, повідомляє РІА «Новости».

За його словами, 11 років тому Пугачова заморозила свої яйцеклітини, причому йому розповіла про це тільки після весілля, два роки тому. Щасливе народження не відразу виходило в генетичному плані. «Алла не раз в інтерв'ю говорила, що у них з Філіпом (Кіркоровим. - Ред.) були спроби, що вона хотіла другу дитину, коли була в шлюбі з Євгеном Болдіним. У неї була давня мрія. Зараз вона дуже щаслива», - поділився Галкін, додавши, що сурогатна матір не була в курсі, чиїх дітей вона виношує, оскільки спілкувалася лише з представниками клініки.

Про своїх дітей він розповів, що вони тихі і не доставляють дуже багато клопоту. При цьому Пугачова сама займається ними, не без допомоги няні, звичайно. «Вона приголомшлива матір - вона сповиває, вона годує, встає вночі до них. І поки діти були в клініці, я був на зйомках, а вона була щодня там. Щодня їздила, проводила там по 3-4 години... У Алли зараз багато турбот - востаннє вона займалася дитиною, коли народилася Христина», - додав він.

Вихованням своїх дітей Галкін і Пугачова будуть займатися самі . «Я знаю по собі, що найнадійніший захист - це коли людина виросла в атмосфері любові. Коли ти ростеш з цим найпотужнішим щитом батьківської любові, нічого не страшно. Це найголовніше - щоб діти виросли в любові», - сказав він.

Пугачова і Галкін одружилися 23 грудня 2011 року, а з 2005 року вони жили в цивільному шлюбі. Однак Пугачова зізналася, що зустрічатися вони почали з 2001 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1409