Північна Корея привела свою армію в підвищену бойову готовність і готова почати військові операції у зв'язку з планами Південної Кореї провести спільні навчання з США, пише Daily Mail.

Так, Північна Корея часто висловлювала погрози напасти на Південну Корею і Сполучені Штати, але рідко приступала до дій. Такий ворожий курс країни використовується, щоб увічнити свій внутрішній та міжнародний політичний порядок денний.

Прес-секретар Північної Кореї попередив Сполучені Штати «про катастрофічні наслідки» для групи кораблів, включаючи авіаносець, які направляються в південнокорейський порт.

«У зв'язку з цим всі служби корейської народної армії отримали наказ пильно спостерігати за діями американських і японських агресорів, а також південнокорейського режиму, щоб у будь-який момент почати бойові операції», - сказав прес-секретар.

США намагаються розв'язати атомну війну і при цьому говорять про сліди використання атомної зброї, яку нібито було випробувано КНДР. «Вони відповідатимуть за лихо», йдеться в заяві офіційного агентства ЦТАК.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1379