Перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова акцентувала увагу на зацікавленості держави в діалозі з бізнесом. Як повідомляє прес-служба Президента України, про це вона сказала в Дніпропетровську на засіданні експертного круглого столу «Сценарії економічного розвитку України».

«Сьогодні в умовах, коли існує дуже багато невизначеностей на світових ринках, і перспектив і можливостей, якими необхідно користуватися, кожна країна зацікавлена ​​в тому, щоб дивитися в майбутнє, контактувати з бізнесом, а також з представниками державної влади в центрі та регіонах. Серія проведених семінарів допомагає якісно провести такі сценарії розвитку», - підкреслила вона.

Під час круглого столу обговорювалися проекти сценаріїв економічного розвитку України, які будуть винесені на розгляд Регіонального економічного форуму, що відбудеться в Києві.

«Ми об'єднали зусилля бізнесу, влади та експертів для того, щоб розробити зрозумілі сценарії розвитку та вивести їх на міжнародну арену для обговорення світовими експертами, щоб надалі допомогти у виробленні Стратегії подальшого розвитку», - сказав заступник керівника групи прогнозування Всесвітнього економічного форуму Стефан Мергенталер.

Нагадаємо, на Давоському форумі у 2014 році Україна планує представити 3 сценарії економічного розвитку, над складанням яких працювали понад 200 представників вітчизняного та закордонного бізнесу.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

459