У Народицькому районі затримано неповнолітнього, який, захищаючи матір, убив свого вітчима.
 
Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Житомирській області, тіло чоловіка правоохоронці знайшли через кілька днів у сараї.
 
Зазначається, що в міліцію зателефонувала 48-річна мешканка одного з сіл і повідомила про раптове зникнення свого 27-річного сина, який проживав у будинку своєї співмешканки.
 

«Чоловік зловживав спиртними напоями, а вдома бешкетував і часто піднімав руку на свою співмешканку і дітей, яких у сім'ї четверо - троє неповнолітніх і немовля», - повідомив начальник Народицького РВ УМВС Сергій Приходько.
 

У розмові з міліціонерами 36-річна жінка підтвердила, що її співмешканця дійсно немає в живих. Його тіло було закопано в сараї. На трупі виявлено кілька рубаних ран. Встановлено, що вбивство скоїв 15-річний хлопець.

«За словами підлітка, того вечора вітчим прийшов додому нетверезий і почав чіплятися до матері. Коли суперечка між дорослими переросла у бійку, хлопець не витримав і взяв у руки сокиру», - повідомили в міліції.

Пізніше син з матір'ю перетягли тіло в сарай, де і закопали, а одяг спалили.

За фактом умисного вбивства ( ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальне провадження. Призначено і здійснено низку необхідних експертиз, в тому числі судово-медичних та судово-психіатричних.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

282