Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що народні депутати не встигнуть на цьому пленарному тижні розглянути 96 запланованих законопроектів. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу.

«На цьому тижні заплановано розглянути 96 законопроектів. Це досить великий обсяг документів і навряд чи ми встигнемо їх розглянути протягом поточного тижня. Але ми згодні працювати скільки завгодно, якщо це дійсно буде робота, а не піар-акція», - сказав Єфремов.

Також він зазначив, що на пленарних засіданнях у другій половині дня залишаються тільки депутати від ПР. «Тому у мене слабка довіра до того, що опозиція зможе відпрацювати без перерв і вихідних 2,3,4 тижні. Ми подивимося протягом цього тижня, як у нас буде складатися робота і яку кількість законопроектів необхідно буде розглянути, і в зв'язку з цим приймемо рішення щодо подальшого формату роботи», - зазначив регіонал.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що до порядку денного цього пленарного тижня включено 96 законопроектів.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166