У Партії регіонів визначилися з кандидатурами на позачергові вибори у п'яти проблемних округах. Про це, як повідомляє кореспондент ForUm'у, заявив на брифінгу лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

«Ми визначилися щодо виборів до п'яти проблемних округів. Поіменно в найближчі кілька днів ми назвемо наші кандидатури», - сказав він.

Нагадаємо, Верховна Рада 5 вересня призначила на 15 грудня повторні вибори народних депутатів у п'яти мажоритарних округах - №№94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаська область) та 225 (Київ, Шевченківський район). Закон встановлює, що виборчий процес повторних виборів розпочинається за 60 днів до дня голосування.

26 вересня Президент України Віктор Янукович підписав закон про повторні вибори у п'яти мажоритарних округах, призначених на 15 грудня. Закон встановлює, що виборчих процес повторних виборів розпочинається за 60 днів до дня голосування.

Як відомо, ЦВК визнала неможливим встановити результати виборів народних депутатів у п'яти одномандатних округах 28 жовтня 2012 р.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205