Верховна Рада може працювати у пленарному режимі два тижні поспіль. Про це заявив на брифінгу голова парламенту Володимир Рибак, повідомляє кореспондент ForUm'у.

Він повідомив, що сьогодні о 14:00 зустрінеться з головами фракцій, і серед інших буде обговорюватися і це питання.

« Ініціативу продовження роботи Ради треба розглядати не з точки зору прийняття євроінтеграційних законопроектів, а з тієї точки зору, що комітети вже підготували до розгляду багато законопроектів. Тому ми будемо визначатися і подивимося, як це зробити, щоб два тижні працювати над цими законопроектами», - сказав Рибак.

Що стосується євроінтеграційних законопроектів, спікер повідомив, що на поточному тижні планується розгляд трьох документів. «І більше у Верховній Раді євроінтеграційних законопроектів немає», - пояснив він.

Однак, зазначив голова ВР, готуються ще три законопроекти, які, як очікується, будуть внесені на розгляд парламенту.

«Це законопроект про прокуратуру, про міліцію, про незалежне бюро розслідувань, - уточнив спікер. - Ось ті три проекти закону, яких ще немає у ВР. Тут ніяких питань немає».

Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради України Володимир Рибак повідомив, що парламент ухвалить останні законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, на початку жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

283