У Києві до опалення підключили 8012 житлових будинків. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час розширеного засідання Колегії КМДА повідомив заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Володимир Баженов.

«Станом на сьогоднішній ранок ми підключили 8012 житлових будинків», - сказав він.

За словами чиновника, на даний момент відстають від графіка Голосіївський та Печерський райони через те, що ТЕЦ-3 і ТЕЦ-5 не можуть досі прийняти на себе теплоносій. Ця проблема також торкнулася частини Солом'янського та Шевченківського районів. Фахівці «Київенерго» з'ясовують причини.

Баженов також поінформував, що вже обігрівається 671 будинок у Голосіївському районі, 729 - у Дарницькому, 709 - у Деснянському, 1019 - у Дніпровському, 704 - в Оболонському, 532 - у Печерському, 808 - у Подільському, 694 - у Святошинському, 970 - у Солом'янському та 1079 - у Шевченківському. Крім того, до централізованого опалення підключено 530 ЖБК і 183 ОСББ.

Також він підкреслив, що всі об'єкти соціальної сфери вже підключені до опалення. «Залишилося непідключеною єдина школа №1 у Шевченківському районі. Вона живиться від приватної котельні, і власник досі не зміг вирішити питання виділення лімітів на її запуск. У Києві залишається п'ять таких котелень», - підсумував Баженов.

Нагадаємо, за даними ПАТ «Київенерго», на сьогоднішній ранок підключили до тепла 6568, або 66% житлових будинків усіх форм власності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122