Станом на ранок 7 жовтня фахівці ПАТ «Київенерго» підключили до тепла 6568 або 66% житлових будинків усіх форм власності.

Як повідомляє прес-служба компанії, найбільше житлових будинків підключено у Деснянському (90,2%), Подільському (97,7%), Дніпровському (77,3%), Святошинському (80%), Шевченківському (74,5%) районах Києва.

« Процес підключення житлового фонду відбувається цілодобово , поетапно , одночасно в усіх районах столиці згідно з графіком , погодженим з районними державними адміністраціями. Насамперед підключаються ті будинки, внутрішньобудинкові системи опалення яких готові до прийому теплоносія. Про це заздалегідь повинні подбати балансоутримувачі», - зазначили у «Київенерго».

Процес підключення зазвичай триває 7-10 днів від початку запуску теплоносія , оскільки одномоментно підключити всі житлові будинки до тепла технологічно неможливо.

«Вперше за останні роки ми підключаємо житлові будинки одночасно з об'єктами соціальної сфери. Щодня фахівці компанії підключають в середньому 1300-1600 об'єктів у півтора рази більше, ніж у минулі роки. Як і планувалося, 9 жовтня ми плануємо завершити процес підключення житлового фонду столиці до тепла», - зазначив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко.

Нагадаємо, підключення житлових будинків до централізованого опалення почалося 1 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

136