Чотири людини, які перебували у потонулому у Десні автомобілі, загинули, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Управління МВС України у Чернігівській області.

За попередніми даними, компанія молодих людей на автомобілі ВАЗ-2107 поверталася пізно вночі із села Свердловка Коропського району додому у село Студинка Новгород- Сіверського району. При русі по ґрунтовій дорозі водій автомобіля переплутав напрямок і виїхав на поромну переправу, де не зміг вчасно загальмувати. Внаслідок цього автомобіль з'їхав у річку. Разом із водієм у салоні автомобіля було ще п'ятеро молодих людей.

«Врятуватися змогли лише двоє - хлопець і дівчина, інші четверо - дівчина і троє хлопців, серед яких і водій, залишилися в автомобілі», - повідомили в міліції.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Коропського райвідділу міліції, управління ДАІ, слідчі з обласного апарату УМВС області, співробітники ДержНС і прокуратури та водолази.

Потерпілу дівчину у шоковому стані госпіталізували до районної лікарні, а хлопець дає свідчення слідчим.

Тривають водолазні роботи з підйому затонулого авто із загиблим на поверхню. За фактом ДТП співробітники міліції проводять перевірку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

380