Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 27 вересня по 4 жовтня.

«Немає жодного поганого вчителя. Всі вчителі наші – вони кращі з кращих», - Президент Віктор Янукович про українських учителів.

«Тепло має бути не на папері, а в будинках, школах, дитячих садках, лікарнях», - прем'єр-міністр Микола Азаров про забезпечення українців теплом.

«На даний момент цей казус, що стосується колишнього прем'єр-міністра, є головною перешкодою у відносинах між Україною та Європейським союзом», - глава МЗС Леонід Кожара про справу екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

«Якби моя була воля, я б її взагалі не садив. Але це не залежить від волі окремого політика, якщо прокуратура встановила порушення закону. Співчуваю Тимошенко як людині. Вона непересічна особистість, один із лідерів опозиції», - постійний представник Президента у ВР Юрій Мірошниченко про Юлію Тимошенко.

«Ті , хто сьогодні приходять до Київради з ножами, заточками, арматурою і димовими шашками, навряд чи налаштовані на конструктивну роботу на користь городян і навряд чи зможуть переконати людей, що все це знаряддя використане на користь міста і його жителів», - регіонал Володимир Олійник про те, що опозиціонери намагалися увірватися до Київради під прикриттям бойовиків і димових шашок.

«Тягнибоку потрібно повіситися на яблуні після такої ганьби», - нардеп Олег Ляшко про рішення об'єднаної опозиції висунути єдиним кандидатом на виборах в одному з проблемних округів громадянина РФ Аркадія Корнацького.

«Українські опозиціонери більше тяжіють до Митного союзу. Адже підписаний з легкої руки Тимошенко кабальний газовий договір був і є петлею для України. Він виконував роль стимулятора руху нашої держави до Митного союзу, а не до Європейського», - регіонал Володимир Олійник вважає, що опозиція підтримує євроінтеграцію тільки на словах.

«Те, що його відправили у політичний відстійник, а робота в РНБО це політичний відстійник, – це свідчення оцінки його роботи з боку влади», - захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко про переведення колишнього першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна на роботу заступником секретаря РНБО.

«Дуже б хотілося жити на полонині і ходити в дудку дудіти, але у нас так склалося, що у нас промисловий край, і ми не можемо так взяти і одночасно залишити без роботи 200-300 тисяч осіб, які зараз працюють в металургії та суміжних галузях», - донецький губернатор Андрій Шишацький про те, що закриття двох металургійних комбінатів призведе до безробіття у регіоні.

«Нехай лідери комуністичної партії з «мерседесів» пересядуть на російські машини. Носять російські костюми, вчать дітей у Росії, а не у Брюсселі чи у Лондоні. Нехай їздять відпочивати не у Ніццу, а десь на Азовське море, і це буде ліпшим переконанням того, що Митний союз краще євроінтеграції», - депутат від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що у комуністів подвійні стандарти щодо євроінтеграції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

415