Сьогодні вночі невідомі зловмисники спалили один із наметів біля будівлі обласної організації «УДАРу», які днями розставили пікетники.

Як пише сайт «Весь Кіровоград», наметове містечко було розбите 1 жовтня активістами, які вимагають провести з ними розрахунки за попередню виборчу кампанію, відсторонення запідозреного у політичній корупції Анатолія Ревенка, а також скликання обласної конференції партії та призначення нового керівництва.

«Вчора я залишився на чергуванні, інші хлопці пішли повечеряти. Погода була погана, і , щоб не замерзнути, я прогулювався уздовж перехрестя біля офісу «УДАРу». Раптом побачив якийсь вогник. Спочатку подумав, що це від фар автомобіля, але коли підбіг ближче, побачив, що намет горить всередині. Я спробував його загасити і відтягнув убік, щоб полум'я не перекинулося на інші намети, але полум'я знищило намет повністю», - розповів виданню «Весь Кіровоград» один із активістів.

За його словами, коли приїхали співробітники міліції, із залишків намета вилучили якусь банку.

У той же час, за словами однієї із активісток, сьогодні вранці вони намагалися пройти до приміщення обласної організації «УДАРу», але їм це заборонили, повідомляють «Українські новини».

«Партійна організація є відкритою за своєю природою, а вони нас просто не чують і бачити не хочуть», - заявила вона.

Раніше видання «Цензор.Нет » повідомляло , що в Кіровограді набирає обертів скандал, пов'язаний з рейдерським захопленням партійного осередку «УДАРу» особами з кримінальним минулим. Повідомляється , що «група Онула», до якої входять люди, наближені до кіровоградського бізнесмена і екс-регіонала Миколи Онула, намагається встановити повний контроль над місцевою організацією партії Віталія Кличка. Місцеві активісти намагаються протидіяти цьому, використовуючи юридичні аргументи, а також політичні акції.

ЗМІ неодноразово писали, що до «групи Онула» входять люди , які в 2004 році на виборах Президента були причетні до організації безладів на сотому виборчому окрузі. Частина з них понесла кримінальну відповідальність.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

208