У східних областях України, у Криму та Приазов'ї 5 жовтня буде хмарно з проясненнями та мокрий сніг з дощем (вдень невеликий). Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Температура протягом доби 3-8° тепла (вночі місцями заморозки 0-5°).

На решті території країни очікується мінлива хмарність, без опадів , лише в північних областях в окремих районах слабкий мокрий сніг; в західних областях вночі та вранці місцями туман, температура вночі 1-3° тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-5°; температура вдень 5-10° тепла, на крайньому заході до 13° (на високогір'ї Карпат протягом доби 3-8° морозу). Вітер в Україні північно-східний, 7-12 м/с, у Криму та Приазов'ї окремі пориви 15-20 м/с, повідомляє «УНІАН».

У Київській області завтра мінлива хмарність. В окремих районах слабкий мокрий сніг. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, на ґрунті та місцями в повітрі заморозки 0-3°; температура вдень 5-10° тепла.

У столиці 5 жовтня в окремих районах слабкий мокрий сніг. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Вночі заморозки 0-2° , температура вдень 7-9° тепла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

271