Співробітники Святошинського районного управління міліції столиці затримали 36-річну жінку за заняття протиправною діяльністю. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю столичної міліції.
 
Затримана представлялася працівником «Київгазу», вишукувала пенсіонерів і пропонувала їм поміняти плити або перевірити газ. Поки довірливі громадяни писали заяви і розшукували документи, жінка «оглядала» житло і привласнювала те, що знаходила.
 

Зокрема, однією з жертв став 92-річний місцевий житель, який після відвідування шахрайки не дорахувався майже 40 тисяч гривень. В іншому випадку її здобиччю стали 2500 гривень.

Жінка вже притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, але в іншому районі столиці, і мала тюремний досвід.

Слідчим відділом Святошинського районного управління міліції столиці відомості про скоєння кримінального злочину за частиною 3 статті 185 Кримінально кодексу України (крадіжка), внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

158