Київське «Динамо» зіграло внічию 2:2 з віденським «Рапідом» у другому турі групового етапу Ліги Європи УЄФА, виграючи після першого тайму з рахунком 2:0.

Столичний клуб зробив заявку на перемогу після голу Андрія Ярмоленка на 30-й хвилині і автоголу захисника господарів Крістофера Дібона, який стався через чотири хвилини.

На 53-й хвилині «Рапід» скоротив розрив у рахунку після гола нападаючого Гвідо Бюргшталлера. А на четвертій доданій до основного часу матчу хвилині інший форвард австрійців Крістофер Тріммель вирвав для віденської команди нічию.

В іншому матчі групи G бельгійський «Генк» обіграв на своєму полі з рахунком 2:1 швейцарський «Тун» .

Таким чином, після двох турів «Генк» лідирує в групі з 6 набраними очками, в активі «Туна» - 3 очки, «Динамо» і «Рапід» набрали по 1 очку.

У групі Е в матчі другого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА дніпропетровський «Дніпро» програв італійській «Фіорентині» на своєму полі з рахунком 1:2.

Перший тайм зустрічі пройшов без голів. На початку другої половини команди обмінялися точними ударами з пенальті: на гол Гонсало Родрігеса господарі відповіли м'ячем Євгена Селезньова.

Перемогу італійцям приніс точний удар головою на 73-й хвилині досвідченого півзахисника Массімо Амброзіні, який багато років захищав кольори «Мілана» і був капітаном команди.

У ще одному матчі групи португальський «Пасуш Феррейра» зіграв внічию 1:1 з румунським «Пандурій».

Таким чином, в цій групі лідирує «Фіорентина», яка набрала 6 очок. «Дніпро» йде на другому місці з 3 пунктами. «Пасуш Феррейра» і «Пандурій» поки видобули лише по очку.

А в групі В одеський «Чорноморець» програв голландському ПСВ на своєму полі з рахунком 0:2.

На 13-й хвилині матчу гості відкрили рахунок після красивого дальнього удару Мемфіса Депая. А за дві хвилини до кінця основного часу Флоріан Джозефсон остаточно зняв питання про переможця зустрічі.

У ще одному поєдинку групи В чемпіон Болгарії «Лудогорец» розгромив на своєму полі з рахунком 3:0 загребське «Динамо».

Після двох турів «Лудогорець» лідирує в групі з 6 очками, у ПСВ і «Чорноморця» - по 3 пункти, хорватський клуб поки без очок.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»,


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

322