На матчі відбіркового турніру Чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі, який пройде в Харкові, будуть вжиті безпрецедентні заходи безпеки. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час брифінгу заявив президент Федерації футболу України Анатолій Коньков.

«План великий, як прореагуємо - це вже інше питання. Скажу одне: безпрецедентні заходи будуть вжиті», - зазначив він.

У свою чергу, віце-президент УЄФА і почесний президент ФФУ Григорій Суркіс заявив, що Федерація звернеться з листом до правоохоронних органів з проханням максимально забезпечити порядок на стадіоні.

Нагадаємо, 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА оголосив вердикт у справі про поведінку вболівальників збірної України під час матчу Україна - Сан-Марино, що пройшов 6 вересня у Львові.

Рішенням Дисциплінарного комітету збірній України заборонено грати на стадіоні «Арена-Львів» до закінчення відбіркового турніру на Чемпіонат світу 2018 року. У ході матчу кваліфікаційного раунду ЧС-2014 Україна - Сан-Марино (9:0) на трибунах були розтягнуті банери із зображенням логотипу дивізії «СС- Галичина», а також розтяжки з цифрою 88, що означає фашистське вітання.

3-го жовтня ФФУ подала апеляцію на дане рішення і попросила розглянути її за прискореною процедурою.

Санкції ФІФА припинені на час розгляду апеляції української сторони. Поки призупинення рішення дисциплінарного комітету ФІФА торкнеться тільки матчу між збірними України та Польщі, він пройде з глядачами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1491