Слідчий Служби безпеки України, який заволодів речовими доказами на суму 1 мільйон гривень, засуджений до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Генеральної прокуратури.

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив без змін вирок Жовтневого районного суду Дніпропетровська та ухвалу Апеляційного суду Дніпропетровської області, згідно з якими слідчого облуправління СБУ засуджено до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади представника влади строком на 3 роки з конфіскацією майна та з позбавленням військового звання «майор».

Слідчий, зловживаючи своїм службовим становищем, з використанням підроблених документів та за попередньою змовою з групою осіб, у липні 2007 року незаконно заволодів державним майном - речовими доказами у кримінальній справі (дорогоцінними металами вартістю більше 1 млн грн).

Участь у розгляді кримінальної справи у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ забезпечено Головним управлінням нагляду за додержанням законів у військовій сфері.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199