Матч відбіркового турніру Чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі 11 жовтня у Харкові пройде з глядачами. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, у ході брифінгу заявив віце-президент УЄФА, почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

«ФІФА знайшла можливість провести свято футболу на харківській арені, заповненій вщерть глядачами», - сказав він.

За словами Суркіса, рішення Дисциплінарного комітету Міжнародної федерації футболу про санкції щодо збірної України призупинене.

У свою чергу, президент ФФУ Анатолій Коньков заявив, що через те, що ФІФА не може вчасно розглянути апеляцію, подану Федерацією сьогодні, то покарання за поведінку фанатів збірної України під час матчу Україна - Сан-Марино призупинено.

Суркіс уточнив, що санкція припинена на один матч.

«Найважливіше, думаю, що на стадіоні у Харкові збірну будуть підтримувати справжні вболівальники», - сказав він.

Нагадаємо , 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА оголосив вердикт у справі про поведінку вболівальників збірної України під час матчу Україна - Сан-Марино, що пройшов 6 вересня у Львові.

Рішенням Дисциплінарного комітету збірної України заборонено грати на стадіоні «Арена-Львів» до закінчення відбіркового турніру на Чемпіонат світу 2018 року. У ході матчу кваліфікаційного раунду ЧС-2014 Україна - Сан-Марино (9:0) на трибунах були розтягнуті банери із зображенням логотипу дивізії «СС- Галичина», а також розтяжки з цифрою 88, що означає фашистське вітання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1070