Заохочення інвестицій в українську економіку є однією зі складових модернізації держави. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, Президент України Віктор Янукович заявив під час відкриття Міжнародного інвестиційного форуму в Кіровограді.

«Максимальне сприяння інвестиційній діяльності, заохочення інвестицій в українську економіку – один із наріжних каменів стратегії модернізації країни, що проводиться з 2010 року», - зазначив Президент.

За його словами, вже багато зроблено для того, щоб спростити процедури для інвесторів, ширше інформувати про інвестиційні можливості, створити середовище, сприятливе для інвестицій. «Найкращий доказ успішності такої політики - те, що за три посткризових роки нам вдалося переламати тенденцію інвестиційного спаду і збільшити капітальні інвестиції на третину», - сказав Янукович.

На переконання Глави держави, цьогорічний Форум є яскравим прикладом реалізації на практиці Програми економічних реформ у частині підвищення інвестиційної привабливості регіонів та активізації інвестиційної діяльності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182