До зими в Києві парковка з правого боку вулиці або з лівого залежатиме від парного чи непарного числа календаря. Як передає кореспондент ForUm'у, такі нові правила паркування мають намір ввести у столиці, повідомив заступник голови столичної міської державної адміністрації Михайло Костюк сьогодні на брифінгу.

«У Києві буде затверджена парковка «право/ліво» по парним і непарним числам», - сказав він. За його словами , введення таких правил паркування допоможе уникнути багатьох проблем при очищенні вулиць міста під час надзвичайних ситуацій.

Костюк також пояснив , що такі правила паркування будуть діяти на вулицях Києва , де сьогодні є потенційні паркувальні зони , де працює «Київпарксервіс» і на тій території , яка визначена Київрадою як зона паркування.

Разом з тим він додав , що для киян планується випустити інформаційний бюлетень і схеми, де будуть визначені дні, коли паркуватися з правого, а коли - з лівого боку.

«Я думаю , такий інформаційний лист можна возити у своїй машині для того, щоб мати нагадування і бачити: сьогодні таке-то число, і ми паркуємося ліворуч, завтра - праворуч», - зазначив Костюк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

139