Колегія суддів Ємільчинського району Житомирської області винесла вирок чотирьом жителям Олевського району за вбивство літньої жінки. Про це повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю УМВС Житомирської області.

Згідно з повідомленням, підсудні вночі увірвалися в будинок пенсіонерки і забили господарку до смерті, вимагаючи грошей. Співробітники міліції затримали підозрюваних вже через кілька днів після скоєння злочину.

Молоді люди влізли в будинок 78-річної жительки с. Рудня-Замисловицька посеред ночі в кінці квітня, зламавши при цьому замок вхідних дверей. Один з хлопців завбачливо залишився на вулиці. Троє інших зі спеціально принесеними із собою ножами зустріли господиню на веранді, куди пенсіонерка вийшла, почувши шум.

«Один з нападників кинувся до бабусі, одразу збивши її з ніг. Протягом декількох годин нелюди по черзі мучили літню жінку, вимагаючи грошей. У періоди, коли бабуся втрачала свідомість від фізичного болю, хлопці нишпорили по квартирі», - наголошується в повідомленні.

Після того, як гроші знайшли, молоді люди завдали жінці ножові поранення і пішли.

Згодом медики констатували на тілі бабусі численні травми і переломи, які стосуються категорії тяжких тілесних ушкоджень. Пенсіонерку знайшли мертвою наступного ранку сусіди та одразу звернулися до міліції.

У результаті оперативних дій міліціонерів, вже через кілька днів була встановлена причетність до вбивства групи молодих людей, серед яких двоє в той час були неповнолітніми.

Усіх чотирьох затримали 30 квітня, згодом їх звинуватили у скоєнні розбійного нападу та умисному вбивстві з корисливих мотивів. У ході судового розгляду справи провина обвинувачених була повністю доведена, а одним з обтяжуючих обставин стало перебування хлопців під час скоєння злочину в стані алкогольного сп'яніння.

Колегією суддів молодим людям винесено вирок у вигляді позбавлення волі на строк від 11 до 14 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168