Баришівська міжрайонна прокуратура закінчила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо чоловіка, який побив співробітника міліції.

Обвинувальний акт договору про примирення між обвинуваченим і потерпілим направлений для розгляду по суті до райсуду, повідомляє прес-служба
прокуратури Київської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в міліцію надійшло повідомлення від жительки с. Рудницьке про те, що її син бешкетує в будинку.

Міліціонери, які прибули, запросили чоловіка в автомобіль для встановлення його особи та складання адміністративного протоколу за скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП (скоєння насильства в сім'ї).

Під час розмови з інспекторами дебошир накинувся на одного з них, завдавши йому удар кулаком в обличчя.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України, тобто умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень співробітникові правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід - взяття під варту.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той же термін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151