Зустріч президента США Барака Обами з лідерами фракцій у Конгресі щодо бюджету США закінчилася безрезультатно, повідомив журналістам спікер палати представників, республіканець Джон Бейнер, повідомляє Сhicago Tribune.

Президент США Барак Обама зустрівся з республіканськими і демократичними лідерами в Конгресі, щоб спробувати знайти вихід з бюджетного тупика. Але не сталося ніякого прориву і їхня розмова закінчилася безрезультатно, оскільки обидві сторони пустилися в обвинувальну риторику.

Після більш ніж години розмови спікер палати представників Джон Бейнер заявив, що Обама відмовився вести переговори про бюджет, а лідер демократичної більшості в сенаті Гаррі Рід заявив, що ключовою розбіжністю стало питання про реформу охорони здоров'я.

Обама заявив республіканцям, що не підтримуватиме їхню тактику. Білий дім пізніше заявив, що Обама як і раніше сподівається, що «здоровий глузд» візьме верх.

У свою чергу, Бейнер також висловив надію, що між Обамою і Конгресом відбудеться 2 серйозна дискусія» щодо досягнення компромісу.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134