Під час сьогоднішніх сутичок біля будівлі Київради чотири міліціонери отримали тілесні ушкодження, один із них був госпіталізований. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу повідомив начальник Головного управління МВС України у Києві Валерій Коряк.

За його інформацією , у госпіталізованого міліціонера діагностовано струс головного мозку і травма коліна.

Коряк запевнив , що причетних до побиття міліціонерів притягнуть до кримінальної відповідальності.

«Ми будемо розшукувати людей , які до цього причетні , і притягнемо їх до кримінальної відповідальності у найкоротші терміни», - сказав він.

Всього , за його словами , було затримано п'ять учасників мітингу , щодо яких складено адмінпротоколи за дрібне хуліганство і надання опору правоохоронцям , після чого їх відпустили з Шевченківського райуправління міліції.

Він підкреслив , що на даний момент міліція вивчає відео з місця подій.

Нагадаємо , сьогодні , 2 жовтня , представники опозиційних партій протестували проти проведення сесії Київради , яку вони вважають нелегітимною через завершення терміну повноважень нинішнього складу.

Будівлю мерії взяли під охорону співробітники МВС. Прихильники опозиції на чолі з депутатами парламенту спробували пройти в будівлю мерії , щоб перешкодити проведенню засідання. Над натовпом розпилили сльозогінний газ, хтось кинув кілька димових шашок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157