У Севастополі на вулиці Очаківців двоє охоронців одного з магазинів до смерті побили 50-річного місцевого жителя, повідомляє ВЗГ севастопольського УМВС.

Вночі між потерпілим і двома молодими людьми виник конфлікт , що переріс у бійку. Зловмисники побили чоловіка, відтягнули його подалі від дороги і пішли.

Як розповів заступник начальника Управління, начальник кримінальної міліції В'ячеслав Аброськін, у результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали зловмисників неподалік від місця злочину. Ними виявилися двоє молодих людей 30 і 27 років. Вони працювали охоронцями в одному з магазинів Ленінського району.

Постраждалий хотів зайти у магазин, але на порозі між ним і зловмисниками виник конфлікт. Хлопці побили чоловіка ногами, а коли зрозуміли, що зайшли занадто далеко, спробували надати першу допомогу, але їхні зусилля були марні. Зловмисники викликали швидку допомогу, а самі залишилися спостерігати за подіями зі сторони.

Зараз у даній справі розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Підозрювані арештовані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151