Рівненські міліціонери затримали зловмисника, який збив дитину і втік. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Рівненської області.

Згідно з повідомленням, дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув восьмирічний хлопчик, сталася 29 вересня на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів біля села Житин Рівненського району.

Як встановили правоохоронці , автомобілем «ГАЗ -3110» керував 26-річний чоловік із Рівного. Співробітники карного розшуку затримали чоловіка, коли він намагався знищити транспортний засіб. Зловмисник почав його розбирати на запчастини, вже встиг порізати і спалити шини. Зараз автомобіль оглянутий і поміщений на штрафмайданчик.

Як зазначають у міліції, водій розповів , що того вечора він був не один, а зі своїми друзями. «Збивши пішохода, він зупинився і перевірив його пульс. Не відчувши його, хотів викликати міліцію. Але в ситуацію втрутилися друзі і сказали, що якщо подзвонить за номером 102, то неодмінно потрапить у в'язницю», - наголошується у повідомленні.

За частиною 2 статті 286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження .

За скоєння цього злочину передбачено покарання до восьми років позбавлення волі. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового утримання Рівненського міськвідділу міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199