У Запоріжжі після проведення слідчих заходів зі співробітниками міліції помер чоловік, підозрюваний у грабежах.

За інформацією сектору зв'язків з громадськістю облуправління міліції, вранці 29 вересня з ізолятора тимчасового утримання в Комунарський райвідділ для проведення слідчого експерименту був доставлений 20-річний житель Дніпропетровська, заарештований за скоєння тринадцяти грабежів жінок на території Запоріжжя.

Слідчі дії проводилися за межами райвідділу у присутності понятих і фіксувалися технічними засобами. По закінченні цих заходів учасники слідчих дій з конвоєм поїхали до райвідділу для оформлення процесуальних документів. Через 20 хвилин підозрюваному стало зле - він впав і почав задихатися.

Медики, які прибули на місце, оглянули його і о 16:12 помістили в автомобіль ШМД. О 16:30 була констатована смерть.

Відразу на місце події були викликані співробітники прокуратури, які вивчили обставини, за яких настала смерть. При огляді тілесних ушкоджень у громадянина не виявлено.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Згідно з дослідженням судово-медичних експертів, причиною смерті стала гостра серцева недостатність, ідіопатична кардіоміопатія (природна смерть, пов'язана із захворюванням серця).

Подальше розслідування проводиться прокуратурою Комунарського району Запоріжжя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151