Україна цінує підтримку Єврокомісії на шляху України до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, зокрема в частині створення всеосяжної зони вільної торгівлі. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з членом Європейської Комісії з питань торгівлі Карелом де Гухтом, повідомили ForUm'у у прес-службі Президента.

«Ми цінуємо Вашу особисту підтримку євроінтеграційних прагнень України і ту величезну роботу, яку ми разом з вами зробили, готуючи Угоду про створення всеосяжної зони вільної торгівлі», - сказав Глава держави.

За словами Гухта, зустрічі на вищому рівні дуже важливі в контексті активного наближення до Вільнюського саміту, а також вирішення тих питань, які будуть важливі після підписання Угоди.

«Це надзвичайно важливо для вас для того, щоб ця Угода могла бути застосована одразу після підписання, що дозволить належним чином ставитися до товарів, послуг та інвестицій. Дуже важливо, щоб Україна могла отримати позитивні результати від цієї Угоди», - сказав єврокомісар.

Нагадаємо, 18 вересня Кабінет Міністрів затвердив проект Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров наполягає на рівноправному партнерському співробітництві в торговельно-економічній сфері між Україною та Європейським Союзом після підписання Угоди про асоціацію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192