Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні розгляне Державну програму авіаційної безпеки та зміни до Повітряного кодексу. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду. «Сьогодні ми розглянемо Державну програму авіаційної безпеки та зміни до Повітряного кодексу, які призводять вітчизняне законодавство до міжнародних стандартів», - зазначив він.

Крім того, за його словами, з метою адаптації вітчизняного законодавства до директив ЄС про загальні правила функціонування внутрішнього ринку електроенергії, «а також для доступу до мережі транскордонної передачі електроенергії розроблено зміни до закону «Про електроенергетику».

За словами прем'єра, в контексті впровадження європейських директив у медичній сфері на схвалення членів уряду будуть винесені Технічні регламенти щодо медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантуються, і медичних виробів для діагностики «in vitro». «Ця робота важлива як для забезпечення споживачів безпечними та ефективними медичними виробами, так і для конкурентоспроможності та визнання вітчизняної продукції», - додав прем'єр.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148