Станом на ранок 2 жовтня до опалення ПАТ «Київенерго» підключено 1609 столичних споживачів. Як повідомляє прес-служба компанії, до тепла, зокрема, підключено 436 дитячих садків (87% від загальної кількості) та 315 лікувальних закладів (понад 80%).

Згідно з повідомленням, фахівці «Київенерго» здійснюють також підключення до опалення житлового фонду і столичних шкіл. Зокрема, теплоносій вже подається в 95 шкіл (20%) і 751 житловий будинок (7,5%) всіх форм власності . «У першу чергу запуск тепла відбувається в будинки, внутрішньобудинкові мережі, які технологічно готові до запуску теплоносія. Про це заздалегідь повинні подбати балансоутримувачі будинків», - зазначають у компанії.

Найбільшу кількість споживачів підключено до тепла у Святошинському, Шевченківському , Солом'янському та Деснянському районах столиці.

Компанія здійснює запуск теплоносія поетапно і в цілодобовому режимі.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням КМДА №1686 від 26 вересня поточного року, «Київенерго» розпочала процес підключення об'єктів соцсфери до централізованого опалення 30 вересня.

Технологічний процес підключення мереж житлового фонду Києва до централізованого опалення розпочнеться 1 жовтня, а вже з 2 жовтня в будинках поступово потеплішає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

94